JARDUERA GASTRONOMIKOAK

OSTEGUNA
18.00 h. Tokiko Produktuen IV. Astearen inaugurazioa: Produktuen erakusketa eta salmenta, lantegiak, dastatzeak, baratzeetara bisitak, txangoak Nafarroan barna…


OSTIRALA
18:00 h. Patata-lantegia: Nafarroako Pirinioko barietate ekologikoak eta sukaldaritzan duten erabilera.

13:00 h. Ardo ekologikoaren dastaketa
 

LARUNBATA
12:00 h. Sagar-lantegia: Toki Pommes, tokiko barietateak ezagutuz.

13:00 h. Ardo ekologikoaren dastaketa.

17:45 h. Haurrendako sukaldaritza-lantegia: lantegia Reyno Gourmet produktuekin.

19:00 h. Hitzaldia eta irin ekologikoen erakusketa.


DOMINGO
11:45 h. Haurrendako sukaldaritza-lantegia: Lantegia Reyno Gourmet produktuekin.

13:00 h. Ezti-lantegia: Nola jakin ezti bat kalitatezkoa den